Walking Buddha

 

De training Walking Buddha is er voor iedereen die besluit om gezond en gelukkig te zijn.

De training is doeltreffend omdat hij de weldaad van fysieke beweging combineert met elementen vanuit gerenommeerde therapieën zoals Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie en NLP.

Wandelen is gezond, dat weten we allemaal. Wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat als we dagelijks een half uurtje wandelen, dit onze lichaam en geest positief versterkt. Het werkt o.a. levensverlengend en het is een belangrijk element bij de aanpak tegen depressies. Je kunt je misschien voorstellen dat door beweging te combineren met succesvolle toepassingen uit de psychologie, je mentaal en fysiek een enorme “boost” kunt krijgen, waardoor het makkelijker wordt om je leven in balans te krijgen en te houden.

De training Walking Buddha vermindert o.a. het piekeren en reduceert stress en burn-out klachten. Het verbetert je humeur, verhoogt je eigenwaarde, herziet je wereld en mensbeeld en leert je genieten van wie je bent, met wie je bent en waar je bent.

De Walking Buddha geeft je tevens de mogelijkheid om je conditie te verbeteren, je lichaamsgewicht te reduceren en ondersteunt het functioneren van o.a. het hart, de longen, de botten en de spieren.

De training bestaat uit 6 inspirerende groepsbijeenkomsten die afwisselend in de counselingpraktijk en de openlucht worden gehouden. De training is vooral praktisch van aard zodat je het geleerde snel in de praktijk kunt brengen en verrast wordt door de werkzame elementen.

Kosten

Training Walking Buddha a 6 bijeenkomsten      € 325,- incl. btw

Het is mogelijk de training zowel in groepsverband als indifidueel te volgen.

Aanmelding

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefoonnummer 0625216327.

 

Testimonials

 • Februari 2017

  Author Richard Koster

  Richard heeft mij weer laten geloven in mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Ik focus me nu niet meer op de dingen die ik niet heb of mis.

  B.W.

 • Juli 2015

  Author Richard Koster

  Ontspanning, Energie en Inzicht avonden....Een absolute aanrader!
  R.P.

 • Augustus 2014

  Author Richard Koster

  Bedankt voor de professionele hulp bij het begeleiden van onzekere leerlingen.
  P.A.

 • April 2016

  Author Richard Koster

  Richard is een fijne, uiterst vriendelijke persoonlijkheid die snel knelpunten in kaart kan brengen. Tevens zijn de "gereedschappen" om met die knelpunten aan de slag te gaan kundig en zeer van waarden. Een veilige plek om te kunnen helen als mens.

  R.B.

 • Februari 2016

  Author Richard Koster

  Ik voelde mij snel op mijn gemak, in de praktijk hangt een goede sfeer. Het was een bijzonder prettig en flexibel programma. Het goede gevoel wil ik vast houden.

  M.S.

 • Oktober 2016

  Author Richard Koster

  Ik heb een goede op maat gesneden therapie gevolgd waardoor ik het al snel weer zelf aankon. Richard is inlevend, deskundig en eerlijk. Hij houdt je niet onnodig aan het lijntje.

  A.S.

 • Januari 2016

  Author Richard Koster

  Geweldige trainer! Heb de Power Buddha gedaan. Om je ultieme kracht in jezelf te ondekken. Geweldige training. Helemaal opgeladen en tot rust gekomen. Ik ben nu bewust van mijn eigen kracht die in mij zit. The sky is the limit and beyond!

  D.J.

   

 • Juni 2015

  Author Richard Koster

  Richard heeft een positieve, realistische kijk op het leven en is daarmee uitstekend in staat om ondersteuning te bieden op verschillende gebieden waarop men vast kan lopen. Zeer Praktisch en bruikbaar!
  O.G.

 • Februari 2017

  Author Richard Koster

  Richard is een zeer kundige gesprekspartner die de vinger op de zere plek legt, die zinvolle handvatten geeft om hiermee aan het werk te gaan. Dank voor je nuttige inbreng.

  M.S.

Contact

 • Violenstraat 61 
 • 1782 KB Den Helder
 • kvk 53676122
 • M. +31 (0)6 – 25 21 63 27
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.